Staat jouw vraag er niet bij, mail me dan gerust!

Over de Stoffen

Lees HIER alles over onze biologische stoffen

De stof die ik wil is uitverkocht, komt hij nog terug?
Als de stof nog leverbaar is, waarschijnlijk wel. Sommige stoffen zijn helaas ook door mij niet na te bestellen en komen helaas niet terug in het assortiment. Neem contact met me op als je vragen hebt over een bepaalde stof.

Komt de kleur van de stof overeen met de foto op mijn scherm?
Ik doe mijn best om op de foto's en in de beschrijving op de website zo goed mogelijk de kleuren weer te geven! Maar een kleine afwijking is natuurlijk altijd mogelijk.

Kan ik stofstalen bestellen?
Ja, dat is mogelijk! Je kunt een aantal stofstalen (maximaal 10 per envelop) bestellen, zo kun je ervaren hoe een stof er in het echt uitziet en aanvoelt. Het bedrag van de stofstalen krijg je bij je volgende aankoop weer terug d.m.v. een kortingscode, gratis uitproberen dus! De stofstalen kun je HIER aanvragen.

Hoe moet ik mijn stoffen wassen?
Meer over het wassen van je stoffen lees je HIER

Over de Naaipatronen

Wie maakt de SewNatural Naaipatronen?
Alle Naaipatronen worden ontwikkeld en gemaakt door Marieke Kegler van Sew Natural / By MiekK

Mag ik producten gemaakt met jullie Naaipatronen verkopen?
Nee, het is niet toegestaan om de Naaipatronen of creaties die gemaakt en/of afgeleid zijn van de Naaipatronen te verkopen of te kopiëren.
Over maatwerk

 

Maak je ook tassen of andere producten op maat?
Ik ben helaas gestopt met het maken van producten op bestelling.
 


 


Voor bedrijven
 

Ik heb een eigen bedrijf, kan ik met korting stof en garen bestellen?
Dat is per situatie verschillend, het ligt eraan hoeveel stof en/of garen je nodig hebt. Ik heb ook geen hele grote hoeveelheden stof op voorraad! Neem voor jouw situatie en verzoek contact met me op via info@sewnatural.eu
Over bestellen en verzenden

Hoe snel ontvang in mijn bestelling?
Betaalde bestellingen worden verzonden op maandag, woensdag en vrijdag. De levering gebeurt via postNL en zou binnen 1-2 werkdagen moeten gebeuren (binnen Nederland). Eventuele vertraging via postNL valt niet onder mijn verantwoordelijkheid.

Ik heb iets besteld, maar het voldoet niet aan mijn verwachtingen, mag ik het terugsturen?
​Als de producten in de originele staat zijn mogen ze binnen 14 werkdagen teruggestuurd worden, als dit eerst schriftelijk is gemeld bij mij. Je ontvangt je aankoopbedrag terug, kosten voor het retour zenden zijn voor je eigen rekening.
PDF bestanden worden helaas niet teruggenomen.
Lees meer in de Algemene VoorwaardenThis website uses cookies to measure the number of visitors. We do not store any personal information.